keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Tehistreenit hallissa

Tänään oli ensimmäistä kertaa tehistreenit hallissa. Näissä treeneissä tulee käymään kerran kuukaudessa meitä kouluttamassa Mari Leiviskä. Hän oli tänään ensimmäistä kertaa meitä kouluttamassa.

Kaikilla oli aikaa pikkasen reilu 15 minuuttia, kun yksi ryhmäläinen ei päässyt mukaan treeneihin. Tuossa ajassa ei käytännössä ehdi aina ottaa kuin yhden asia. Valitsin (taas) seuraamisen.

Minusta Felixin seuraaminen on levennyt, se on liian kaukana. Näytin Marille ja hän oli samaa mieltä. Kokeiltiin niin, että teen suoraa pitkää seuraamista ja aina jos Felix menee liian kauas, minä siirrynkin kauemmaksi, tarkoituksena saada Felix tekemään paremmin töitä ja etsimään sen oikean paikan. Koiraa pitää palkata aluksi heti, kun se hakee oikean paikan. Tehtiin muutama toisto ja Felix vastasi tähän tosi hyvin! Viimeinen pätkä oli jo tosi kivaa seuraamista. Tämä treeni ehdottomasti mukaan ohjelmaan.

Ehdittiin katsoa myös seuraamisen täyskäännöstä, siinäkin Felix erkanee liikaa. Tehtiin täyskäännöksiä sarjana. Autoin käskysanalla ennen käännöstä ja hidastin vähän, tuli paljon paremmin. Käännökseen pitäisi Felixin kanssa hidastaa, mutta sitten heti vauhdikkaasti taas liikkeelle. Pitää tehdä kuivaharjoittelua tähän, että saan rytmin kuntoon.

Nopeasti vielä vasemmalle käännöksiä, siihen vinkkinä astua vähän taaksepäin käännöksessä, että Felixin täytyy oikeasti käyttää takaosaa.

Marin mielestä meillä ei oikein pelaa seuraamisessa yhteistyö. Felix kyllä on kovasti mukana ja keskittynyt, mutta käännökset tulevat jotenkin yllätyksenä sille kuitenkin ja se ei oikein ehdi mukaan. Täytyy tehdä tämän asian kanssa siis töitä.

Tosi kiva ja pätevä kouluttaja. Kiva, että saadaan jatkumoa tähän, kun sama kouluttaja käy joka kuukausi ja näkee, tapahtuuko edistystä. Jatkuvaa valmennusta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti