maanantai 7. lokakuuta 2013

Yövuorossa toista kertaa

Tänään toista kertaa yömyöhään treenaamassa maanantain treeniryhmän kanssa.


Maanantain treeniaikaan pitäisi kyllä oikeasti olla pedissä, ei treenikentällä ;)
Seuraamista Marin ohjeiden mukaan jälleen. Pientä poikittamista esiintyi välillä, mutta tiiviyttä alkaa löytämään. Täyskäännöksissä olen edelleen itse askelien kanssa ihan hukassa. Pitää nyt etsiä se oikea askelkuvio ilman koiraa, että Felixillä sitten on edes mahdollisuus tehdä hyviä ja tiiviitä käännöksiä.

Ohjattua noutoa. Ensin pallopalkalla merkkiä pari kertaa, meni hyvin. Sitten merkin kautta noutamaan, meinasi ensin lähteä liian pitkälle oikealle merkiltä, mutta korjasi itse ja haki oikean kapulan upealla kaarella. Tosin se kaari oli tosiaan vahinko. Kerran vielä merkki, jossa heitin pallon palkaksi. Siinä meinasi mennä merkin ohi ensin, mutta ei mielestäni ajatellut kapuloita, vaan odotti, että merkin takana on pallo. Korjasi itsensä oikeaan paikkaan ja siitä lensi palkka.

Ruudussa näytin ensin merkin ja sinne lähetys, hyvin. Sitten merkistä ruutuun, jonne löysi kivasti, mutta hakeutuu tosi reunaan vasemmalle. Sama toistojen kohdalla. Lopulta vein pallon ruutuun ja näki, että Felix oli tajunnut kyllä, että jotain ei mennyt oikein, meni nimittäin hitaammin ruutuun viimeisellä kerralla. Palloavulla toki oikeaan paikkaan. Pitää ottaa paikkakuuria ruudussa. Ruudun sivulletuloa kiertämällä, nämä meni tosi hyvin.

Kaukoja kentän odotustilassa, istu-seiso takapalkalla. Liian hyvä takapalkka, jumitti. Laitoin palkat sivulle, jo toimi paremmin. Kovin lähellä toki pitää aina vaan olla, että onnistuu. Etenkin, kun nyt ei ollut rima-apua.

Lopuksi paikallamakuu ryhmässä. Ei haistellut! Mutta oli ottanut kyllä lonkka-asennon :( Palkkasin pallolla, ilahtui siitä. Toinen ihan lyhyt, josta heitin pallopalkan kentän reunalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti