torstai 31. lokakuuta 2013

Helpot treenit?

Tarkoitus oli tehdä onnistuneet ja helpot treenit Agimestan cockeritreeneissä. Mutta Felixin mielestä ne ei sitten ihan niin helpot olleetkaan.

Luoksetuloa läpijuoksuna. Vasta kolmannella kerralla läpijuoksu onnistui kunnolla, muuten ennakoi pysähdyksiä. Pitäisi vain nyt uskoa, että tämä spanieli tosiaankin ennakoi ja löytää luoksetulon treenaamiseen se tasapaino, ettei tulisi ennakoimista, mutta kuitenkin hyvät pysähdykset.

Kaukot liikkurihäiriöllä. Tosi vaikeaa! Usean toiston jälkeen vasta saatiin onnistumisia. Olisi pitänyt tehdä nämä jotenkin helpommin, vaikka lähempää. Nyt Felix ennakoi tosi paljon vaihtoja, teki niitä ihan omaan tahtiin tai Aijan käsimerkeistä.

Zetan kuuntelutreenikään ei ensin meinannit onnistua, mutta lopulta lähti sujumaan. Aluksi kovasti arpomista mikä se käsky olikaan. Zetan mukaan lähtöjä, niissä oli paremmin kuulolla.

Ruutun, ensin palkka merkistä. Ruudussa oli taas pallo ja meni ruutuun lujaan. Sivulletuloja ruudusta, löysi oikean paikan sivulla, mutta tuli väljästi.

Metalliin tarttuminen sentään onnistui hyvin.

Taisin tehdä taas liikaa, koska Felixillä oli tosi kuuma ja se läähätti. Tuntui, että siltä oli veto ihan poissa ja samoin into ja motivaatio. Olisi pitänyt lopettaa treenit, eikä vain väkisin jatkaa tahmeudesta huolimatta. Nyt yritin taas tehdä liikaa kuumassa hallissa, vaikka minun piti jo olla oppinut, että Agimestassa aina ne lyhyet ja kivat treenit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti