torstai 17. lokakuuta 2013

Torstain koemaiset

Cockeritreeneissä oli vuorossa koemaiset. En ollut ehtinyt oikein itse suunnitella, joten menin Sabinan suunnitelman mukaan ja tehtiin ohjattu nouto, luoksetulo, zeta ja tunnari.

Virittelyyn on huonosti tilaa Agimestassa ja tein sen nyt lähinnä nameilla sivulletuloja tehden. Kehääntulo ei kovin hyvä, vire ei ollut tarpeeksi korkealla. Ohjattu nouto ihan ok, nyt malttoi mennä merkille (tosin lähti vasta toisesta käskystä) ja haki oikean kapulan. Nosto vähän hidas, kuten meillä ongelmana on ollut. Perusasennot noudoissa on parantunut, siitä treenikaverit antoivat palautetta :)

Luoksetulo ihan katastrofi. Lähti käskystä, pysähtyi itse, lähti taas itse, istui pysähdyskäskystä, lähti jatkamaan itse ja meni maahan oma-aloitteisesti. Ihan loistosuoritus siis... Felix oli vähän sen oloinen, että hei mä tiedän mitä tehdään nyt, eikun en tiedä, eikun tiedän, eikun ehkä en sittenkään, kun se siinä ehti yhden luoksetulon aikana tehdä vaikka mitä.

Zetassa kävelen kuulemma itse liian hitaasti ja löysästi ja koirankin seuruu huonoa. Kaksi ensimmäistä pysähdystä oikein (maahan, istu), mutta seisomisen istui. Minulla alkoi olla jo vaikeuksia jatkaa, kun harmitti niin paljon. Pitäisi tosiaan harjoitella tätä omaa mielentilaa, ei ole hyvä jos kokeessakin alkaa savua tulla korvista, jos tulee yksikin epäonnistuminen siellä.

Lopuksi tunnari, se hyvin muuten, mutta ravilla palautus.

Ei jäänyt hyvä fiilis ollenkaan, jotenkin Felix ei ollut yhtään mukana eikä keskittynyt tekemiseen. Tein uuden virittelyn pallolla ja sitten uusintana käskytettynä zetan, joka nyt onnistui ja luoksetulon, joka sekin nyt tällä toisella yrittämällä paremmin. Edelleen ennakoi vähän pysähdyksiä, läpijuoksuja pitäisi muistaa tehdä.

Perjantaina Felixillä on hieronta, joten ei treenata. Viikonloppuna ohjelmassa ainakin takajalkatargetin eteenpäin treenaamista, mutta suunnitelmissa myös metsälenkkeilyä ja uintireissua koirille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti