torstai 3. lokakuuta 2013

Cockeritreenit vuorossa

Agimestassa cockeritreenailemassa.

Kokeilin ensin pidempää seuraamista Marin ohjeilla. Yhden kerran lähdin siirtymään oikealle ja sen jälkeen saatiin vain onnistuneita toistoa. Tosi kivaa tiivistä seuraamista. Tätä treeniä jatketaan.

Kaukokäskyjä istu-seiso rima- ja takapalkka avulla. Sabina toimi takapalkkaajana. Kovin kauas ei voi vielä lähteä, mutta läheltä tuli hyvia vaihtoja. Välillä Felix nousi istumasta seisomaan tavallaan paikoillaan, vähän suppeasti ja mietittiin, että palkkaisinko vai en, kun ei edennyt kuitenkaan. Tultiin siihen tulokseen, että pidän kriteerit selkeinä, enkä palkannut näistä.

Tunnari koemaisesti. Vauhdilla tunnarille, taas ne korvat siirteli tunnareita, mutta eihän sille mitään voi. Oikea sieltä nousi ja tällä kertaa palkkasin paluuvauhdista, en ottanut sivulle asti.

Metalliin tarttumisia ensin pallolla. Ei toiminut, liian kuuma taas. Sitten heitin aina namin palkaksi, tämä toimi paremmin. Heitin kapulan välillä kauemmaksikin ja tuli hyviä tarttumisia matkankin päästä. Kiva!

Paikallamakuu kielletyillä nameilla. Nyt tuli niistä huolimatta haistelua, josta huomautin. Tuntuu siltä, että tosi lyhyen aikaa mikään yksittäinen juttu tässä toimii. Täytyy siis edelleen miettiä, mikä tässä voisi meillä olla toimiva ratkaisu. Pää maassahan ollaan aloitettukin, mutta Felixillä on vaan aina niin kuuma ja läähättäen pää maassa makaaminen on kyllä ikävää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti