maanantai 21. lokakuuta 2013

Koemaiset Vuokkosilla

Pyysin maanantain treenikavereilta, että saisinko tehdä koemaiset yövuorossa ja minulle näytettiin vihreää valoa. Tehtiin liikkeet vähän sekoitetussa järjestyksessä.

Kaukokäskyt, ei tainnut edetä paljoakaan, tämä oli yllätys ja varmaan vain joku tilapäinen poikkeama. Jumitti kuitenkin makuussa seisomisessa, oli ilmeisesti epävarma. Luoksetulossa lähti hyvin ja teki molemmat pysähdykset oikein, minä annoin vaan käskyt liian myöhään, joten ei ihan osunut pysähdykset oikeaan paikkaan. Seuraavaksi ruutu, jossa teki hyvän merkin, mutta ruudussa meni yli. Luotin liikaa ruudussa olevaan alustaan, johon Felix ei kuitenkaan pysähtynyt. Sivulletulo myös huono, tuli oikealle puolelle ja siitä sitten vasta sivulle.

Hyppy, heitin huonosti ja pyysin Aijaa korjaamaan kapulan paikan. En halunnut kokeen alle tilannetta, jossa kiertää esteen. Muuten hyvä hyppynouto, mutta tarttuminen vähän hidas ja perusasento vino. Seuraaminen aluksi hyvää, mutta sitten potkaisin koiraa sivuaskelissa ja seuruu levisi. Lisäksi Felixillä oli ilmeisesti oksa tai joku roska turkissa, jota yritti seuruun aikana irroitella.

Tauko

Ohjatussa hyvin merkille, haki oikean kapulan hyvällä vauhdilla. Vähän ruma tarttuminen ja vino loppuperusasento. Zetassa seisominen istumisena ja vähän huono seuruu sekä seuruun mukaanlähdöissä ei ollut hereillä, viimeisessä jouduin antamaan useamman käskyn, että lähti liikkeelle.

Lopuksi tunnari ja oli niin korkeassa vireessä, että tunnarit lenteli, nosti heti oikean, kun sen löysi ja toi sivuun (taas vähän vinossa).

Teki siis kaikki liikkeet, oli kuitenkin vähän turhan korkeassa vireessä. Olin viritellyt pallolla. Vaikka mitä pikkuvirhettä, mutta ei nollaavia kuitenkaan. Nyt vaan palastelemaan ja treenisuunnitelmaan käsiksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti