torstai 19. syyskuuta 2013

Pikkutreeniä

Viime torstaina jo päätin, että Agimestassa ei enää tehdä vauhdikkaita liikkeitä, koska hallissa on ihan liian kuuma. Ohjelmassa siis kaikkea pientä kivaa.

Seuraamisen käännöksiä, vasemmalle täyskäännös edelleen aika vaikea, helposti pysähtyy istumaan. Vasemmalle käännökset muuten parantuneet, kun osaan itse askeltaa paremmin.

Metallin nostotreeniä. Juustopalkka ei ollut Felixistä ihan parasta, seuraavalla kerralla pitää olla jotain parempaa. Useita hyviä tarttumisia kuitenkin, palkka lensi heti maahan, kun tarttui kapulaan.

Kaukokäskyjä riman avulla. Läheltä tuli aika kivoja vaihtoja, seisomasta istuminen edelleen haastava. Kun otin lisää matkaa, tuli jumistusta, joten paluu lähemmäksi. Takapalkka tuntuu tässä toimivan, nyt oli aluksi yllätystakapalkka ja Felixin ilme oli näkemisen arvoinen, kun vapautin palkalle. Mitä, missä, onko siellä jotain?!

Tunnari koemaisesti, Sabina liikkurina. Hyvä vauhti molempiin suuntiin! Oma palautui. Korvat aina liikuttelee niitä muita tunnareita, mitenköhän hyvin tuomarit osaavat katsoa, että muut eivät nouse, vaan korvien takia liikkuvat maassa. Kuitenkin kiva varma suoritus!

Yksi pidempi seuruusuora. Ensimmäisessä kontakti putosi ennen suunniteltua lopettamista. Uudelleen alusta, nyt jaksoi pitää kontaktin koko pitkän matkan ja pallopalkka.

Paikallaolot Jennin tapaan. Jotenkin en ihan saanut Felixiltä sellaista reaktiota tähän, kun toivoin. Istumisessa jalat eivät liikkuneet, mutta jotenkin ei vieläkään ole minusta oikea ilme ja asenne. Täytyy vielä toki kokeilla tätä, josko useammalla kerralla käytettynä toisi toivottua tulosta, mutta on mietittävä myös muita treeni-ideoita näihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti