torstai 12. syyskuuta 2013

Ihan liian kuuma

Tänään oli cockeritreenit Agimestalla.

Ensin sivulletulon tarjoamista. Tämä meni kivasti! Seuraava juttu olikin sitten Felixin mielestä hirmu vaikeaa: kapulasta irroittaminen. Pienen cockerin päähän ei vaan mahdu, että siitä kapulasta pitää käskystä irroittaa jossain muuallakin, kuin sivulla. Jostain syystä tarjoaa aina ensin maahanmenoa ja sitten vasta kykenee sylkäisemään kapulan suusta ulos. Usean toiston jälkeen ei omat hermot kestäneet ja estin makuulle menon. Sen jälkeen Felix meni jumiin, istui vaan ja puristi kapulaa suussa "jos en tee mitään en tee ainakaan virhettä". Tiedän ihan hyvin, että sitä ei voi ohjata sitä koskemalla, joten ihan minun moka. Pieni tilanteen nollaus ja sitten pari kertaa heitin kapulan ja Felixin tullessa minua kohti, huusin irti ja palkkasin heti pallolla. Kaksi kertaa pystyi irroittamaan vauhdissa kapulasta ja vaihtoi palloon. Mahtavaa!

Kaukoja rimalla. Pääasiassa kivoja vaihtoja, vain pari virhettä. Aija palkkakipon vahtina takana. Felix pussasi taas aina namin syömisen jälkeen Aijan kiitokseksi :D Ilmeisesti namista on kohteliasta sen mielestä kiittää.

Tunnari liikkeenä. Sekoilin käskyjen kanssa: tuo (koira ei liiku), tuo! Felix lähtee varovasti eteenpäin vähän ihmeissään: eikunsiisetsi! Just, ohjaaja voisi olla hereillä ja antaa oikeat käskyt koiraraukalle. Oikea sieltä silti tuli, mutta ravilla palautus.

Seuraamisen vasemmalle käännöksiä ja täyskäännöksiä vasemman kautta. Kivasti pysyi mukana, vaikka minulla on vielä vaikeuksia uusien askelien kanssa, jotka Jenni neuvoi. Tuntuu kuitenkin, että näissä päästään näin eteenpäin.

Lopuksi ruutu. Ensimmäisellä ihan kiva merkki ja ruutuun, pysäytin ja menin palkkaamaan. Mutta sitten piti jostain syystä ottaa vielä uudelleen. vaikka se jo meni hyvin ja suunnitelma oli alunperin tehdä vain yksi ruutu. Felixillä alkoi olla jo tosi kuuma. Ei meinannut löytyä merkin oikea paikka, ravasi ja ruutuunkaan ei ollut kunnon vauhtia. Treenit loppui siis vähän hikisissä merkeissä eikä oikein hyvään fiilikseen.

Muistiin siis itselle: Agimestassa Felixin kanssa ei jatkossa tehdä mitään vauhtiliikkeitä. Hallissa on niihin sille vaan aivan liian kuuma.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti