keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Koemaiset tehiksessä

Tehiksessä oli viimeiset treenit ulkona ennen halliin siirtymistä. Vuorossa oli koemaiset treenit, Felix oli suoritusvuorossa ensimmäisenä.

Aloitettiin seuraamisella. Vielä ei jaksa pitkiä seuruita, kontakti putoilee, paikka levenee ja käännökset eivät ole tiiviitä. Ei tuntunut hyvältä, eikä näyttänyt hyvältä videollakaan.

Luoksetulossa tuli stopin läpi, pientä hidastusta vain käskyn antamishetkellä. Toisella käskyllä jäi seisomaan, mutta oli jo tosi lähellä. Makuun teki käskystä, sivulle hieman hitaasti. Reagoi lopussa todennäköisesti siihen, että näki varmasti minua harmittavan.

Ruudun merkille lähti kivalla vauhdilla ja pysähtyi käskystä. Hyvin ruutuun, annoin itse taas pysähdymiskäskyn liian aikaisin, mutta pysähtyi ruutuun kuitenkin. Pientä haistelua, kun kävelin kohti, mutta paransi, kun olin lähempänä. Sivulle tuli niin vauhdilla, että annoin toisen käskyn varmistaakseni, ettei meni ohi.

Ruutu

Hyppynoudossa hyppäsi hyvin, pientä sähläystä taas tassuilla metallin kanssa. Miten sen saisi tarttumaan siihen kunnolla! Palautti vähän kummalliseen perusasentoon, oli vähän takanani.

Zetassa kaksi ensimmäistä vaihtoa kivasti, mutta viimeisessä eli seisomisessa lähti kävelemään minun perääni.

Ohjattu nouto ei onnistunut ollenkaan. Merkille hyvin, sitten ihan väärään suuntaan (minun taakse). Sain ohjattua uudelleen merkille, taas lähti siitä haahuilemaan ihan minne sattuu. Kävin näyttämässä kapulan, palasin merkin kautta. Nyt lähti sitten suoraan kapulalle ja toi sen. Huoh.

Kaukot lyhyeltä matkalta, eteni silti. Kaukot on kyllä niin vaiheessa vielä.

Tunnari hyvin lopuksi! Se olikin tarkoituksella lopuksi, että voisi palkata. Palkkasin myös liikkeiden väleissä aina uudesta lähtöpaikasta.

Tunnari

Oikeastaan siis vain ruutu ja tunnari onnistuivat, kaikessa muussa joko pientä tai isompaa ongelmaa. Nyt vaan treeniä, että tavoitekokeeseen uskaltaisi sitten osallistua! Onneksi ensi viikolla treenit jo hallissa, oli tosi kylmä seistä pari tuntia ulkona.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti