torstai 26. syyskuuta 2013

Cockeritreenit

Agimestassa treenimässä. Pikkutreeniä, niin kuin olen päättänyt Agimestassa ottaa hallin kuumuuden vuoksi.

Seuraamista niin, että Sabina naksutteli. Tehiksen koemaisissa en ollut yhtään tyytyväinen Felixin seuraamisen leviämiseen ja nyt on treenattava sitä oikeaa paikkaa asenteen lisäksi. Felix pystyy tehdä tiivistä seuraamista, pitää vaan nyt olla itse tarkkana. Tehtiin ihan suoraa eteenpäin ja hyvästä paikasta Sabina naksautti ja heitin palkan. Jos leveni, siitäkin sain palautteen ja pystyin huomauttamaan Felixille. Saatiin muutama kiva toisto. Useita toistoja ei tuossa hallissa vaan voi ottaa.

Kaukoja, Sabina takana palkkaamassa ja rima edessä vielä varmistamassa, koska pyrin ottamaan enemmän matkaa. Hieman liikkuu takajalka, mutta vain paikallaan. Kriteerinä oli, että eteenpäin ei saa tulla. En tiedä, miksi olen unohtanut käyttää takapalkkaa, kun sillä saa hyviä toistoja. Juteltiin myös virittämissanasta liikkeeseen, varmaan ei ole tarvetta sitä kuitenkaan vaihtaa, vaikka olin sellaista pohtinut. Nyt saatiin kyllä hienoja vaihtoja! Ehkä kaukot vielä saadaan koeliikkeeksikin asti.

Zetan vaihtoja suoralla, minä en katsonut koiraa vaan Sabina naksautti, jos teki oikein. Nyt olikin sitten istuminen vaikeaa. Tässä kostautui se liian vahva palaute keskiviikkona seisomisesta, nyt tarjosi ihan koko ajan vaan seisomista. Useamman yrityksen kautta saatiin sitten muutama onnistunut.

Vielä otin itsekseni merkin paikkaa tarjoamalla niin, että minä aina vaihdoin paikkaa ja Felixin piti siirtyä vastapäätä. Hyvin! Muutamia seuruun vasemmalle käännöksiä myös.

Lopuksi paikallamakuu Jessican neuvolla, Felix oli hyvin vakavana enkä huomannut, että olisi alkanut haistelemaan. Istuminen pallo edessä, ei tassutellut yhtään.

Kivat treenit, kiitos Sabinalle avusta! Ja kommenteista. Juteltiin siitä, että on kyllä tärkeää, että treenikaveri tietää, mitkä ovat toisen kriteerit ja mitä koira pystyy tekemään. Nyt esimerkiksi pystyin olemaan varma siitä, että seuraamisessa Sabina tietää, miltä sen pitää näyttää, että naksaus tulee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti