tiistai 24. syyskuuta 2013

Jessican yksärillä

Pitkästä aikaa Jssican yksärillä. Meillä oli puolikas tuntinen: aika oli jaettu Hannan kanssa.

Merkille meno ollut haasteena, joten sitä katsottiin ensin. Sieltä ne virheet esille tulivat, kapuloille on kova halu ja ensimmäistä kertaa ikinä palautui vielä keskikapula. Kokeiltiin niin, että merkillä oli välillä suorapalkka niin, että Felix näki, kun se vietiin. Välillä palkka vietiin koiralta salaa ja välillä tuli hetipalkka. Etenkin salaa viety palkka ilahdutti Felixiä kovasti. Täytyy vaan treenata nyt paljon merkin arvoa suuremmaksi, eiköhän se siitä saada kuntoon.

Paikallamakuussa kokeiltiin edessä olevia nameja, joita ei saa ottaa. Tykkäsin kovasti Felixin ilmeestä tässä! Lähden nyt kokeilemaan tällä tekniikalla. Jessica sanoi, että nameihin ei saa liian kauaksi aikaa nyt jäädä kuitenkaan kiinni. Lisäksi voisi kokeilla piiloon jätettyä palkkaa vaihteluna sekä tarkkailla Felixiä piilosta & huomauttaa, jos haistelu ja liian rennosti oleminen alkaa.

Kaukoja ehdittiin vielä nopeasti katsoa. Felix on vielä etenkin maasta seisomisessa liian etupainotteinen ja siihen tuli nyt hyviä treeni-ideoita. Niistä etupalkka jumitti Felixiä, mutta riman käyttöä apuna matkan kasvatuksessa täytyy kokeilla ja samoin sivupalkat tuntuivat toimivan tällä kokeilulla kivasti. Tosin aina välillä Felix kehuista vilkaisi heti taakse, huomasi, että takapalkkaa on käytetty.

Kiva tunti sekä minun, että Felixin mielestä. Felixin mielestä Jessica on ihana ja monessa välissä se yrittikin lähteä sitä Jessicalle kertomaan ja pusuja jakamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti