maanantai 25. marraskuuta 2013

Yötreenilöissä

Ensi viikolla meillä alkaa Felixin kanssa kurssi, joten nämä yövuorot jäävät vähemmälle. Tällä kertaa kuitenkin vielä yökkönä treenailemassa Vuokkoset Areenalla. Tällä kertaa meitä oli vain kaksi treenaajaa paikalla.

Ohjattua noutoa ensin. Maija liikkuroi. Pari kertaa palkka merkistä, jotka hyvin. Sitten noutamaan vasemmalle merkiltä ja sekin hyvin. Ei mitään ahdistusta tai epävarmuuden merkkejä.

Ruudun paikkaa alustalla. Ensin tein läheltä, etsi hyvin alustan avulla oikean palkan. Sitten kauempaa ja hyvin haki nytkin alustalle. Palkkasin pallolla. Lopulta vielä täyspitkästi merkiltä ja onnistui sieltäkin. Näitä harjoituksia pitää jatkaa, jotta se oikea paikka alkaa selkiytymään. Tällä hetkellähän Felix itse hakeutuu ihan ruudun vasempaan reunaan ja riskinä on, että ajautuu ruudun yli.

Sivulletuloja kiertämällä. Tässä on ruudusta tullessa haasteita, joten tätäkin pitää paljon jumppailla. Nyt onnistui vaikeastakin kulmasta sivulletulot.

Zetan stopit ihan suoralla seuruulla. Hyvin oli nyt kuulolla. Seisomisessa minun äänensävyllä tuntuu olevan iso merkitys. Liian painavalla käskyllä menee istumaan. Zetan seuraamista. Tämä on Felixille kovin vaikeaa! Alkaa jätättää ja jopa ilman pysähdyksiä välissä tulee loppuperusasennossa ongelmia. No, eihän me näitä olla paljoa tehtykään, joten eipä pitäisi ihmetellä, miksei onnistu.

Kaukoja takapalkalla, kivoja vaihtoja, edelleen aika läheltä tehtynä.

Kivat treenit, kiitos Maijalle liikkuroinnista ja seurasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti