keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Pieleen meni

.. nimittäin treenit tänään. Koemaiset treenit kahdessa osassa, Carita oli valinnut liikejärjestyksen.

Ensimmäisenä tunnari. Se taisikin olla ainoa onnistunut liike. Vauhdilla tunnareille, oma löytyi ja toi sen. Pientä rouskuttelua paluussa tässä kuitenkin. Seuraavaksi metallinouto. Lähti hyvin, otti kapulan suuhun, päätti että se on ihan tyhmä kapula, tiputti suusta ja tuli sivulle ilman kapulaa. Lähetin uudelleen hakemaan ja nyt toi kapulankin mukanaan. Zetassa huono seuruu, istuminen (avuilla) ja maahanmeno ok, seisomisen istui. Luoksetulossa ennakoi stoppia, maahanmenon jäi seisomaan ja vasta toisella käskyllä maahan.

Tauko

Seuraamisessa taas erkani ja käännökset etenkin meni kaukana. Välillä edisti ja välillä jätätti. Ruudussa merkille ok, mutta ei mennyt ruutuun vaan nauhan yli. Usealla ohjauskäskyllä sain ruutuun. Lähti kutsu käskystä ruudusta. Ohjattu nouto menikin sitten jo ihan päin peltoa. Kaikkien liikkeiden epäonnistuttua oma lämpökäyrä oli jo valmiiksi korkealla ja kun merkiltä Felix lähti ruutuun, paloi sitten pinna. Toisella yritykselläkin ruutuun. Seuraavalla yrityksellä haki keskikapulan. Ja uudelleen. Tässä vaiheessa oli niin ärsytyskynnys jo ylittynyt, että kerta kaikkiaan pinna katkesi ja sen kyllä huomasi. Lopulta tehtiin kaukot välissä ja kaksi vaihtoa siinä, jotka Felix sai jotenkin tehtyä. Ohjattu loppuun ihan vauvatreeninä, vein merkille ja yksi kapula oli oikealla haettavana.

Näistä treeneistä ei siis oikeastaan jäänyt mitään hyvää mieleen. Kaikki liikkeet epäonnistuivat ja omien hermojen kasassa pitäminen myöskin epäonnistui. Nyt vaan peiliin tuijottamista ja huomenna toivottavasti paremmalla fiiliksellä korjaamaan tilannetta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti