keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Jumituksien jumitus

Tehistreeneissä tällä kertaa vuorotellen koko kenttä käytössä ja muut auttoivat.

Felixin kanssa ensin kehääntuloja. Hirmu vaikeaa sille on, kun on porukka ympärille. Sen tekisi mieli mennä vähän kaikki moikkaamaan, eikä tahdo oikein pysyä minun mukanani. Sama juttu, kun tehtiin liikkeiden välejä, ei oikein ollut kunnolla mukana eikä keskittynyt. Jotain onnistuneita hetkiä saatiin, että pääsin kuitenkin palkkaamaan.

Ohjattu nouto seuraavaksi, kun se meni edellisissä treeneissä penkin alle. Nyt pallo vietiin merkille valmiiksi. Lähti hyvin merkille, kun tehtiin tämä ensin ilman liikkurointia. Toinen kerta vielä merkille ja pallolla heittopalkka. Sitten ohjattu liikkuroitiin ja taas jäi jumiin liikkuriin, eikä kuullut merkki käskyä. Toisella kertaa kiinnitin Felixin huomion minuun pienellä äänellä, kun kapulat oli viety, treenikaverin ehdotuksesta. Otti kontaktin, mutta maiskautus oli kuulunut äänekkäässä hallissa monen metrin päähän :D Ei siis toimisi kokeessa. Seuraavalla yrityksellä ei edes reagoinut ääneen mitenkään, tuijotti vaan ihan koomassa liikkuria. Arght. Jotain pitäisi tähän keksiä. Haluaisin kuitenkin, että katsoo kapulan viennin, mutta miten sitten siirtyisi sen jälkeen kontaktiin. Vaikka antaisin merkki-käskyn voimakkaammin, ei reagoi siihen ollessaan jumissa muuten, kun kääntymällä katsomaan "mitä sä sanoit?".

Lopuksi suora luoksetulo. Oli ennakoimassa pysähdyksiä, mutta tuli kuitenkin loppuun saakka. Pitää vaan näitä läpijuoksuja tehdä paljon, kokeessa noin voimakas ennakoiminen vie varmasti pisteitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti