maanantai 11. marraskuuta 2013

Latvian reissu ja kuutamotreenit

Olimme viikonloppuna näyttelyssä Latviassa. Reissu oli kaikin puolin tällä kertaa aika rankka, mikään ei mennyt ihan suunnitelmien mukaan. Menestystäkään ei tältä matkalta tullut, joten tämä reissu ei kyllä jää historiankirjoihin mitenkään positiivisena kokemuksena.

Felixin ilmeestä näkee, mitä mieltä se on pesulla olosta.
Tänään pääsin pitkästä aikaa maanantain yövuorolle treenaamaan. Ensin teimme porukalla paikallaistumisen ja paikallamakuun. Felix oli tosi levoton jo kentälle mentäessa ja vinkui (?) perusasennossa. Istui kuitenkin ilmeisesti ihan ok. Kun liikkeen jälkeen kehuin, oli syöksymässä Lucian luokse, sain pysäytettyä. Paikallamakuussa haisteli jonkin verran, muuten ok. Taas kehujen jälkeen oli menossa haistelemaan Lucian makuupaikkaa.

Felixin mielestä Lucia on kyllä ihana, mutta ei se normaalisti treeneissä näin käyttäydy. Pohdittiin siinä, että todennäköisesti Lucian juoksut ovat alkamassa. Niitä odotetaan vasta marraskuun lopulle, mutta ilmeisesti ainakin Felixin mielestä ne ovat jo tosi lähellä.

Felixillä meni kyllä hajuista nyt pää ihan pyörälle ja se leimasi sitten koko treenejä. Felix oli koko ajan ihan kuutamolla! Ensin kehääntuloja, ne vielä menivät aika kivasti ja oli hyvin kontaktissa ja mukana.

Sitten seuraamista. Ihan oltiin kuutamokävelyllä. Ei millään pystynyt keskittymään. Muistutuin vähän ja sitten päätti jäädä kokonaan istumaan. Useampi yritys, niin saatiin pari pidempää onnistunutta pätkää. Tähän veivaamiseen meni kuitenkin meidän koko ensimmäinen aika, muuta ei ehditty tehdä.

Toisessa setissä oli tarkoitus tehdä ohjattu ja palkata ensin merkistä, sitten toisella kertaa lähettää noutamaan. Ei mennyt ihan suunnitelmien mukaan... Ensin kiinni liikkuriin, ei lähtenyt merkille käskystä. Toisella kerralla taisi jo lähteä, mutta ei mennyt merkille saakka. Useampi yritys ja jäi haahuilemaan kauas merkistä hämmentyneen oloisena. Lopulta oli autettava ja näytettävä se merkki, että sain menemään merkille ja palkattua siitä. Siihen menikin taas koko meidän aika, joten noutoon asti ei päästy.

Odotustilassa kaukokäskyjä, tarkoitus oli palkata jokainen vaihto. Sabina heilui liikkurina vieressä ja Felixhän teki vaihtoja sitten aina, kun Sabina heilautti kättä. Ihan joka kerta meni halpaan. Vaihdettiin sitten "kaukotauluun" eli agilitynumerolappuun. Sitä, kun Sabina käänteli, Felix pysyi paikalla ja teki vaihdot minun käskyjeni mukaan.

Otin vielä yliajalla, kun se vapaakortti kerran on, uudelleen merkkiä. Jälleen jäi haahuilemaan ajatukset ihan muualla. Auttaen pari onnistunutta merkkiä ja lopuksi otin vielä luoksetulon läpijuoksuna, että saisi jotain onnistunutta loppuun. Onneksi läpijuoksu onnistui sentään :D

Felix oli selvästi nyt ihan kuutamolla, joko Lucian ihanien hajujen vuoksi tai matkaväsymyksen vuoksi, tai mahdollisesti molempien vuoksi. Tiistaina on treenivapaapäivä: toivotaan, että keskiviikkona ajatukset olisi paremmin taas kasassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti