torstai 21. marraskuuta 2013

Korjailemassa

Jos olisin Felix, en eilisen jälkeen olisi halunnut treenata minun kanssani. Felix ei onneksi ole minä, koska se oli ihan fiiliksissä, kun pääsimme hallille.

Vuorossa siis Agimestassa torstain cockeritreenit.

Ruudussa eilen meni kaikki pieleen. Nyt korjailtiin. Merkille, siitä palkka. Ruutuun, jossa pallo oli valmiina. Toinen vielä niin, että pallo palkka lensi ruutuun. Ruudussa pysymistä. Ensimmäisellä yrityksellä lähti ennen käskyä, mutta taisin puhua jotain, joten saattoi reagoida siihen. Seuraavat kerrat pysyi.

Ohjattu, jossa eilen meni kuppi nurin. Palkka tässäkin ensin merkistä ja palkkasin myös siitä, kun otti minuun kontaktin. Noutoon, jossa ensin erehtyi ja meni jonkun maassa olevan kumitulpan luokse. Veintakaisin  merkille, menin lähemmäs kapulaa ja lähetin hakemaan. Sittenuusi yritys, lähetys merkille ja noutamaan, hienosti toimi.

Kaukoja takapalkalla. Tein erilaisilta matkoilta, mutta kaikki alle kymmenen metriä. Teki tosi hienoja vaihtoja, ei ennakoinut myöskään.

Leikkimistä metallilla. Laitoin metallia piiloon ja erilaisiin paikkoihin, josta se oli vähän vaikeampi ottaa. Felixistä tämä oli hauskaa ja se toi kapulan häntä heiluen, oli se kapula missä asennossa tai missä piilossa vaan.

Luoksetulo pysäytyksillä. Hieno, pysähdyksetkin nyt oikein ja ensimmäisestä käskystä.

Seuraamista pallopalkalla. Tosi kiva kontakti ja korkeahko vire. Muutamia käännöksiä, jotka nekin toimivat hyvin.

Hyvän mielen treenit! Nyt tämä asenne pitää vaan pitää joka kerta treeneissä mukana, mikä tänään oli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti