tiistai 19. marraskuuta 2013

Training on the nighshift

Yökyöpeleinä hallilla maanantain treeniryhmässä. Felixillä toinen suoritusvuoro.

Aloitettiin ohjatulla. Pikkasen oli Phelix korkeassa vireessä! Murinalla ja vauhdilla merkille, ei mitään merkkiä viime maanantain jumituksesta. Palkkasin pallolla. Uudelleen merkille ja taas vauhdilla ja palkka. Naksutin ja palkkasin näissä myös siitä, kun katsoi minuun sen jälkeen, kun liikkuri oli vienyt kapulat. Vikaksi merkiltä vielä noutoon, saalistaen kapulalle ja vauhdilla kapulan tuonti. Vire turhan korkea, mutta ihanaa, kun nyt ei ollut mitään jumitusta tässä liikkeessä! Viime maanantain jälkeenhän Lucialla alkoi juoksut, joten viime maanantain jumitus johtui todennäköisesti ainakin osittain siitä.

Luoksetulo läpi. Pientä hidastusta taas stopin kohdalla. Seuraavaksi oli tarkoitus pysäyttää, mutta tuli läpi. Huomautin kesken tulon ja vein takaisin aloitukseen. Toisella yrityksellä oli kuulolla ja teki pysähdykset käskystä. Vaikeaa löytää tästä se oikea tasapaino!

Seuraamista häirittynä. Hirmu hyvin tsemppasi! Tätä on joskus tehty enemmän ja sillä on saatu hyvää kontaktia aikaiseksi. Pitää muistaa ottaa nämä nyt mukaan.

Kaukoissa piti vain nostaa Felix kerran seisomaan. Nyt sitten teki ihan omia vaihtoja, ihan omaan tahtiin. Seuraavalla yrityksellä jäi taas jumittamaan. Kolmannella taisin saada nousemaan käskystä, mutta matkaa piti lyhentää. Kaukoissa meillä on siis sekä jumitus, tekniikka että ennakointiongelma. Kiva.

Lopuksi ruutu. Kävin palkkaamassa merkillä ja ruudussa odotti pallopalkka. Tämä hyvin.

Tein vielä lopuksi odotustilassa kaukoja ja targettina oli agilityeste, joka oli laitettu maahan. Nämä meni targetilla tosi hyvin, ei jumitusta eikä ennakointia. Ehkä me joskus saadaan siirrettyä tämä myös kaukoihin ilman sitä targettia.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti