torstai 14. marraskuuta 2013

Cockerit kuuntelee

Tänään vedin cockeritreeneissä kuuntelutreenit. Olipa aivan mahtavasti cockerit kuulolla! Isoista korvista on selvästi hyötyä ;) Upeasti kuuntelivat ohjaajaa. Oli tosi hauskat treenit vetää, toivottavasti osallistujillakin oli kivaa.

Sen jälkeen kun olin vetänyt treenit, Aija liikkuroi sitten meille pienet koemaiset. Liikkeiksi olin valinnut: luoksetulo, hyppynouto, tunnari ja kaukojen ensimmäinen vaihto.

Luoksetulo ihan kiva, ennakoimista toki taas jonkin verran pysähdyksiin. Siirtymisessä hyppynoutoon pientä haahuilua. Hyvin noutoon, mutta kapulalla taas mietti, että viitsiikö ottaa kapulan suuhun vai ei. Otti kuitenkin ilman lisäkäskyä ja palautti sivulle kivaan perusasentoon. Tunnarissa hyvin kapuloille, mutta sitten ihme puuhastelua. Haisteli kapuloita ja haisteli maata, haisteli kapuloita ja haisteli maata. Lopulta ilmeisesti muisti, mitä oli tekemässä, otti kapulan mukaan ja toi sen siistiin perusasentoon. Ihan oikea kapulakin sieltä kyllä tuli, ilman lisäkäskyjä tässäkään, mutta ajatus ei kyllä ollut oikeassa asiassa. Kaukoissa jäi ihan ok, mutta sieltä se jumi taas tuli. Ei kyennyt nousemaan seisomaan, oli pakko mennä ihan koiran etään, että sai itsensä ylös. Meillä on siis useampikin jumitusongelma muodostunut. Tosi tylsää!

Pitää nyt miettiä treenisuunnitelmaa vähän uusiksi ja onpahan sitten jo tiedossa seuraavaan tehisvalmennukseen, mitä otan aiheeksi siellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti