torstai 30. tammikuuta 2014

Luppakorvien treeneissä

Agimestassa cockerivuorolla.

Alkuun yksin pää maassa - treeniä. Tosi hyvin. Kävin piilossa ja tulin välillä näkyviin, pää pysyi paikoillaan koko ajan. Seuraavaksi istumista, pari huomautusta, kun meinasi haistella mattoa. Yllätyspalkkasin pallolla, kun oli hyvin. Sitten riviin muiden luppisten kanssa. Felix ensin maahan ja käskytin sitten muut. Tämän jälkeen Felixille käsky laittaa pää maahan. Kävin palkkaamassa pari kertaa, hienosti pysyi oikeassa asennossa näin koirarivissäkin taas.

Peruutellen zetan kuuntelutreeniä. Ei yhtään virhettä, kuunteli tosi hyvin. Zetan kulmia, aluksi oli vähän hidas ja ahdistunut, palkkasin heittämällä namin. Innostui tästä ja muutama onnistunut, iloinen käännös.

Pitkää suoraa seuraamispätkää, pallopalkalla. Kiva asenne ja piti hyvin paikan. Yritin yhden käännöksen, jossa erkaantui tosi paljon. Huomautin siitä ja otettiin uusi yritys, nyt paljon paremmin.

Merkin paikkaa. Aluksi ei mennyt ihan taakse, mutta paransi loppua kohden. En ottanut kovin montaa toistoa kuitenkaan, koska hallissa on niin kuuma ja Felix alkoi nopeasti läähättää ja väsyä.

Metallihyppy. Ensimmäisellä heitolla jäi kapula liian lähelle estettä, toi sen kuitenkin. Toinen heitto onnistui paremmin. Lähti innokkaasti kapulalle, tarttui heti ja toisen laukalla. Isot kehut ja palkka, yleensähän arpoo metalliin tarttumista. En ottanut uudelleen, kun onnistui niin hyvin.

Lopuksi vielä kaukokäskyjä. Nyt ei mennut seiso-istu vaihto onnistua ollenkaan. Felix alkoi kyllä olla jo tosi väsynyt. Tein sitten vain kaksi ylösnousua pitkältä matkalta ja palkkasin niitä. Lopetin treenit tähän. Treeniaikaa olisi ollut vielä jäljellä, mutta paljon jo ehdittiin & Felix oli kuumissaan, joten päätin lopettaa.


Felix nauttimassa viilentävästä lumikylvystä.
P.S Alkuviikosta tuli hyviä uutisia: Kahden Felixin pennun lonkkakuvaustulokset tulivat, molemmat A/A.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti