torstai 2. tammikuuta 2014

Agimestassa luppakorvien vuorolla

Tänään cockeriporukalla Agimestassa treenaamassa. Tehtiin kahdessa osassa.

Jälleen makuusta houkuttelua. Kerran (vai pari) lähti, kun Sabina on vaan Felixin mielestä niin ihana ja Felix tahtoo kovasti mennä Sabinan luokse. Mutta saatiin hyviä onnistumisia, toinen tekee niin kovasti hommia ja häntä heiluu vimmatusti. Perusasennossa kontaktia samoin häirittynä. Meni pari kertaa Sabinan käskystä maahan, josta jouduin huomauttamaan ja meinasi vähän ahdistua. Uusi yritys ja saatiin onnistumaan. Sitten kehääntuloja ylikiltillä liikkurilla. Ensimmäinen tosi hienosti! Toisessa putosi kontakti ja olisi mennyt kohteliaasti tervehtimään kilttiä liikkuria. Vielä kerran ja taas hienosti. Kyllä nämä tästä etenee!

Toisessa setissä zetan kulmia. Hyvistä tuli Sabinan naksu ja Felixille palkka. Pitää katsoa oma linja hyvin ja vielä etsiä oikeaa rytmiä. Saatiin kuitenkin muutama kiva käännös.

Seuraamista, jossa tiiviydestä (ja kontaktista) naks ja palkka. Kivasti teki nyt hommia! Yksi vähän pahempi erkaneminen, mutta sitten taas paransi.

Ruudun paikkaa tehtiin uudella alustalla. Felix sai senkin liikkumaan, mutta onneksi vain vähän, alusta pysyy paremmin paikoillaan, kuin vanha. Pari toistoa alustalla ja pallopalkalla. Namipalkkaa yritettiin ensin, mutta siitä tuli heti haistelua, joten vaihdettiin siksi palloon. Hallissa on vain niin kuuma, että siitä syystä vauhdikkaat palkkaukset väsyttää koiran nopeasti. Lopuksi yksi vielä ilman alustaa ja hyvin löysi oikeaan paikkaan.

Vielä ehdittiin tehdä loppuun koemainen tunnari. Haisteli vähän liiankin läheltä kaikki, niin että kapulat jopa vähän pyörähti. Hyvin varmasti kuitenkin valitsi oikean kapulan heti, kun sen löysi ja toi sen hyvään perusasentoon. Tähän oli hyvä lopettaa!

Kivat ja tehokkaat treenit, ehdittiin paljon eikä sorruttu liikoihin toistoihin missään. Kiitos Sabinalle seurasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti