sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Viikon tokot

Maanantaina kurssin kouluttajan autossa oli ongelmia, joten hän ei päässyt vetämään kurssia. Minulla oli töissä niin kiire, että koska kouluttajaa ei ollut tulossa, en lähtenyt yrittämäänkään ehtiä tunnille. Menin sitten cockereiden yövuorolle treenaamaan. Tehtiin kaukoja, seuraamista, ohjattua ja paikallaoloja. Kivat ja onnistuneet treenit, niin kun yövuorolla aina tuntuu olevan. Meitä oli vain kaksi paikalla, joten aikaakin oli molemmille kivasti.

Keskiviikon tehistreeneissä oli koemaisten vuoro. Felix teki hypyn, tunnarin, ohjatun ja ruutuun lähetyksen. Se ei ollut saanut ennen treenejä ruokaa ja odotti omaa vuoroaan autossa, kun Tiina K.lla ja minulla oli treenien vetovuoro. Kun hain Felixin autosta, se oli täynnä virtaan. Tein pientä virittelyä odotustilassa (sivulletuloja, kaukoja) ja sen jälkeen laitoin odottamaan maahan hetkeksi.

Vire ei kuitenkaan laskenut, vaan Felix oli kuin pieni sähikäinen koko suorituksen ajan. Tästä seurasi ääntelyä liikkeiden alussa ja kamalat loppuperusasennot: Felix meni käytännössä jokaisessa loppuperusasennossa vinoon selkäni taakse. Molemmat merkit huonot, jäi turhan kauaksi eikä malttanut mennä kunnolla merkin taaksi. Muuten teki tosi vauhdikkaat suoritukset, ei lähtenyt omille poluille kesken kaiken ja oli selvästi ihan fiiliksissä. Eihän sille voinut kun nauraa! Hyvä fiilis, virheistä huolimatta: kokonaisuus kuitenkin onnistui ja teki töitä loppupalkkaan saakka (pallo ruudussa).

Tässä Lumialla kuvattu video treeneistä. Videonlaatu on huono ja aika epäselvä, mutta kyllä sen RÄYHasenteen tästä näkee.


Huomenna Jessican yksärille! Aiheena seuraaminen, seuraaminen ja vielä kerran seuraaminen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti