sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Triplasti tokoa

Tiistaina kisakurssilla. Tällä kertaa aiheena oli kansainväliset kokeet ja niinpä meidät jaettiin eri maiden joukkueisiin ja käskytys oli osittain ruotsiksi, osittain englanniksi. Jännä, miten vieras kieli toimii kyllä ihan häiriönä ohjaajalle.

Liikkeet kahdessa osassa. Palkkailin Felixiä kehässä aika paljon. Ohjatussa noudossa olisi pitänyt auttaa, mutta kun en auttanut, lähti sitten keskikapulalle. Kävin sitten ihan näyttämässä oikean kapulan, jonka jälkeen toki toi sen. Itse vähän takkuilin kohdassa jos toisessa, kun jäin miettimään, että mitäs tässä nyt oikein käskytettiinkään. Felix pysyi kuitenkin iloisena koko treenin ajan.

Keskiviikkona tehistreenit. Tällä kertaa ei paikalla sairastumisten vuoksi ollut muita, kuin Mirjami & Kengu ja minä & Felix. Meillä oli siis ruhtinaalliset 1,5 tuntia treeniaikaa. Tehtiin vuorotellen, parissa osassa treeniä.

Ensin ruutua, tarkoituksena palkata oikeasta paikasta. Sitä ei vaan tahtonut löytyä, meni aina reunaan. Pohdittiin hetki ja sitten kokeilin Mirjamin neuvosta lähetystä ruutuun aika läheltä ja odotin, että itse hakisi oikeaa paikkaa ja jos yrittää, siitä palkka. Tämä lähti kivasti toimimaan, vaikka aluksi olin itse ihan liian hidas palkan heittämisen kanssa. Felixillä oli tosi kivaa, sen vire nousi jopa pikkasen turhan korkeaksi ja tuli ääntä. Hyvin alkoi oikea paikka löytyä kuitenkin tällä treenitavalla, tätä jatketaan.

Luoksetuloa. Taas sain yrittää monta kertaa, että sain tulemaan läpi. Sitten kuuntelutreeniä, aika vaikeaa oli. Jätettiin miettimään Kengun ja Mirjamin vuoron ajaksi. Eli tässä tauko.

Sitten ohjattua, kävin näyttämässä oikean kapulan. Nyt oikein kivasti onnistui. Metallihyppy, joka onnistui ja siitä hetipalkka. Vielä luoksetuloa ja tauon aikana oli selkeästi miettinyt. Nyt Felix kuunteli ihan uudella tavalla ja tuli, jos ei pysähtymiskäskyä tullut ja pysähtyi, kun se pysähtymiskäsky taas sitten tuli. Eiköhän se tällä johdonmukaisella treenaamisella ala edistyä se luoksetulokin. Felixillä on siinä kiva vauhti, eikä se onneksi ole kärsinyt näistä treeneistä.

Tänään tehiksen kisaharkassa hommissa. Otettiin sen jälkeen pienet omat treenit. Ensin otin pikkasen seuraamista, tosi kiva asenne. Kaukoja namiheitolla palkaten, hienoja maahanmenoja ja istumisia taaksenpäin. Näitä tein odotustilassa itsekseni. Sitten siirryin kentälle ja siellä Tiina & Tiina auttamassa. Tehtiin taas ohjattua. Ensimmäisessä kävin näyttämässä oikean kapulan. Keskikapulaa hilattiin lähemmäs noudettavaa kapulaa ja taas kävin näyttämässä oikean kapulan. Kolmannella kerralla keskikapula edelleen lähellä, muuten tehtiin normaali ohjattu käskytettynä. Superhieno! Varmasti toi oikean, vaikka häiriökapula oli lähellä. Tiina & Tiina kommentoi, että sekä merkki että muuten asenne ja vauhti ohjatussa on mennyt eteenpäin. Se oli tosi kiva kuulla! Ei tehty muuta, tähän oli hyvä päättää treenit, kun oli hyvä fiilis. Lisäksi oli kauhea nälkä, joten kaikilla meillä oli kiire päästä syömään :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti