maanantai 7. huhtikuuta 2014

Kylmää!

Tänään alkoi kevään HT2-kurssi, jolle päästiin mukaan Felixin kanssa. Hallilla ihmettelin, kun vieraan näköistä porukkaa lappasi sisään. He kertoivat, että tokolijaporukkaa oli ulkokentällä. Jep, olin hyvin lukenut sitten kurssin tiedot.. ei muuta kuin ulkokentälle. Oli sitten pikkasen liian vähän vaatetta päällä, joten aika kylmähän siinä tuli.

Kurssilla oli kuitenkin tosi kivaa. Ensin tehtiin paikkaistuminen. Oli uusi ryhmä, joten jätin Felixille nenänamin, joten pysyi sen avulla hienosti asennossa. Sitten paikkamakuu. Käskin Felixin jostain syystä pää maahan (ajatusvirhe, ei olisi pitänyt uudessa porukassa tätä vaatia). Jäin siksi sitten näkyviin ja Felix piti pään maassa koko kaksiminuuttisen ajan.

Yksittäin merkkiä, jossa häiriötavaraa ympärillä. Ensin Felix toi minulle metallikapulan, sitten ohjatun noudon kapulan. Mun pikku noutaja :D Tein sitten kutsumerkin. Tämän jälkeen merkille lähetys onnistui. Yritin uudelleen ja taas tuli kapulaa takaisin. Näytin merkin ja lähetys, nyt onnistui ja iso palkka. Aika kiva kyllä, kun otti niin innokkaasti metallinkin suuhun :D Vaikkei se ollutkaan tarkoitus.

Yhden tunnarin piilotus lelujen joukkoon. Toi hyvin, vaikka joutui etsimään jonkun aikaa. Toisen kerran oli kartion sisällä, sieltäkin löytyi ja toi hienosti. Nostaa nykyisin tunnarin usein "sikarina". Niin nytkin ja siinä ei sitä tule ehkä purtuakaan niin helposti.

Tehtiin itsekseen yksi metallihyppynouto. Nosti tosi hyvin, palkkasin heti siitä enkä tehnyt uudelleen.

Ympyrässä kaikki koirakot, heitettiin kaikki ohjaajat yhtä aikaa kapulat ja vuorotellen luvan kanssa koirat hakivat omansa. Felix haki kyllä käskystä omansa, mutta selkeästi varovaisemmin, kuin normaalisti, kun joutui odottamaan niin pitkään tuo-käskyä. Toisella kerralla jäi jalkakin jotenkin kapulan päälle ensin jumiin. Vain spanieli pystyy moiseen! Heitin kapulan vielä kerran itsekseen ja toi hyvällä vauhdilla.

Paikallaistumista sivulla häirittynä. Kerran meni maahan, kun käsiohjauksella häirittiin, mutta sitten tsemppasi ja pääsin palkkaamaan. Sama makuulla, oli vaikeampi, mutta parin virheen jälkeen tämäkin onnistui.

Tosi kivat treenit uudessa porukassa! Ensi kerralla osaan sitten pukeutuakin oikein.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti