maanantai 21. huhtikuuta 2014

Tehiksen ja HOTin kisaharkka

HSKH tehis ja HOT ovat nyt keväällä järjestäneet yhteisiä kisaharkkoja, vuorotellen molempien paikkakunnalla. Tänään oli ensimmäinen kerta, kun päästiin Felixin kanssa mukaan. Harmillisesti aikaisempien kohdalla aikataulut eivät ole minulle sopineet.

Tänään kisaharkka oli Vuokkoset Areenalla eli tutussa hallissa. Aina on kuitenkin normaali treenejä jännempi tilanne, kun paikalla on myös itselle vierasta porukkaa. Kivasti sai siis oiken kokeen jännityksen itselle kehitettyä.

Ensin paikallaolot. Felixille jätin istumiseen taas nenänamin, joten istui hienosti. Paikallamakuussa pyysin pään maahan ja teki maahanmenon oikein. Treenikaverit kertoivat, että ensimmäisen liikkurihäiriön aikana siirsi pään toisen tassun päälle. Sitten toisen liikkurihäiriön kohdalla eli noin 3,5 minuutti makuuta takana, nosti pään kokonaan ylös. Arvasinkin, että neljä minuuttia on vielä aika haastava, mutta halusin silti kokeilla.

Yksilösuoritusvuoro oli meillä numero kuusi. Kaikilla oli aikaa ottaa viisi liikettä, jotka arvottiin aamulla. Meille tuli tunnari, ohjattu, ruutu, luoksetulo ja hyppy. 

Tunnarissa oikea kapula oli toinen oikealta ja heti kun tuli sen kohdalle, nosti ja toi varmasti. Vähän vino perusasento lopussa. Ohjattu hyvin, annoin normaalia voimakkaamman suunta-avun kädellä varmistaakseni onnistumisen. Ruudussa vähän hidas seiso-käskyyn reagoiminen ja pientä haistelua ruudussa. Lopussa hieno sivulletulo! 

Luoksetulosta olin jo etukäteen treenikaverin kanssa miettinyt, että jos meinaa ennakoida pysähdystä, annan tulla läpi. Ja jos ei tule, tehdään liike niin monta kertaa, että tulee. Felix hidasti ensimmäisen merkin kohdalla, mutta kun käskyä ei tullut (hyvä minä, että tajusin olla hiljaa), tuli loppuun saakka. Mahtavaa! Kyllä ne korvat tässäkin liikkeessä alkaa löytyä! Loppuun hyppy, se meni ihan ok. Liikkeiden välissä meillä on edelleen kovasti tekemistä, Felix katselee ympärilleen eikä ole niin kuulolla, kun haluaisin.

Video löytyy täältä.

Kokeilin ensimmäistä kertaa palkata koemaista suoritusta maksapasteijalla. Näytin sen ennen kehään menoa ja palkkasin sillä verryttelyssä, joten Felix tiesi sen olemassaolosta. Halusin kokeilla, meneekö vireet liian kattoon tästä superpalkasta. Ei mennyt ainakaan tällä kertaa, vaan Felix teki kaiken hienosti omalla tasollaan.

Tosi kiva treenit! Iso kiitos kaikille mukana olleille!

Saatiin tänään kisaharkassa myös uudet "heimovaatteet", kuten Tiina niitä niin osuvasti kutsui. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti