perjantai 7. maaliskuuta 2014

Teema- ja luppistreeniä

Keskiviikkona meillä oli huipputehiksen treeneissä teematreenit. Minulla oli tehisblogin kirjoitusvuoro, joten Felixin treenit keskiviikon osalta löytyy täältä: http://tokotehis2014.blogspot.fi/

Torstaina luppakorvien vuorolla.

Tehtiin ensin seuraamista. Palkkasin Jessican ohjeiden mukaan ja seuraaminen tuntui nyt tosi kivalta. Pienin askelin, mutta varmasti tässä mennään eteenpäin.

Merkkiä ja lähinnä merkin paikkaa. Kävin näyttämässä ja lähetin. Pari ensimmäistä tosi hyvin, palkkasin namilla. Sitten tein virheen ja palkkasin pallolla: sen jälkeen paikka oli ihan hukassa. Vire liian korkealla. Tästä nyt opinkin, että kun harjoittelemme paikkaa, palkkaan namilla.

Seuraavaksi estettä. Ensimmäinen ihan ok, mutta sitten meni ihan häröilyksi. Tarttui huonosti, tuli esteen ohi. Helpotettiin vähän, että sain onnistumaan. Kovasti se kapula siellä suussa kaliseen ja tarttuminen on selkeästi inhottavaa Felixin mielestä. Täytyy vaan tehdä niitä tarttumisharjoituksia, pitäisi hankkia kotiinkin metalli. Autosta kun en sitä muista ikinä sisälle tuoda, että voisi kotonakin treenailla.

Paikallaistumista. Teki hyvin, en päässyt siis huomauttamaan tällä kertaa. Ensi kerralla pitää muistaa ottaa mukaan häiriötä.

Zetaa, ja siinä lähinnä asennetta. Felix jotenkin löntystelee siinä usein seuraamisen ja on epävarma. Nyt halusin palkkailla hyvästä asenteesta pallolla. Alkoi hyvin, kolmannella suoralla kuitenkin Felixin usko loppui, enkä päässyt palkkaamaan. Uusiksi ja palkka aikaisemmin. Seuraavaksi päästiin jo kolmannella suoralle hyvällä asenteella. Käännökset on edelleen vaikeita, mutta pitää vaan treenata kaikki osasia erikseen.

Lopuksi vielä kaukoja pitkältä matkalta sivuetupalkalla. Hienosti nousi, ei jumitusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti