maanantai 3. maaliskuuta 2014

Blogitaukoa vaan ei treenitaukoa

Niin se blogi vaan laahaa kovasti jäljessä. Treenattu on kuitenkin.

Maanantaisin on jatkunut Pian vetämä kurssi, joka on ollut ihan tosi kiva ja hyödyllinen. Tiistaisin joka toinen viikko on kisatreenit, meille tosi tärkeää harkkaa. Kerran jouduin osallistumaan Lennin kanssa ja jäin jopa miettimään, pitäisikö sitä viimeistä AVO ykköstä sille sittenkin vielä yrittää.

Tehistreenit ovat pyörineet keskiviikkoisin. Mari on käynyt siellä meitä valmentamassa, yhden ylimääräisenkin kerran. Yhdelle kerroista en päässyt, kun meidän vanhin koira Tino oli lääkärikäynnin tarpeessa. Viimeksi kuitenkin osallistuin ja saatiin hyviä vinkkejä ohjatun noudon harjoitteluun. Siinä etenkin ruutu on ollut Felixille tosi kova häiriö. Rutiini ja varmuus puuttuu siis.

Torstaisin, aina kun olen vain päässyt, on osallistuttu cockeritreeneihin. Agimesta ei ole mikään kivoin treenipaikka tosin. Kuten olen monta kertaa maininnut, siellä on niin kovin kuuma. Kohta siirrytään onneksi jo ulkotreeneihin.

Kotona sitten väännetään päivästä toiseen kaukoja, niiden rakentaminen on vain niiiin hidasta!

Nyt olisi tehtävä sitten hyvä treenisuunnitelma seuraavalle neljälle viikolle: sen perässä häämöttää meidän seuraava koe! Ensimmäistä kertaa seuran hallissa, jännittää jo nyt.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti