maanantai 3. maaliskuuta 2014

Lottoarvonta

Tänään Pian kurssilla oli vuorossa ensin koemaiset paikallaolot. Ensin istuminen. Felix oli sitten kuulemma lähes koko istumisen ajan haistellut hyvin perustellisesti maton koko siltä alueelta, johon vain nenä yletti. Hirmu kiva.. Makuussa ei laittanut käskystä päätä maahan, mutta koska oli koemaiset, ei voinut korjailla. Makuussa myös pieni haistelu, mutta ei niin perusteellista maton tutkintaa onneksi, kuin istumisessa.

Paikallaolojen jälkeen yksitellen lottoarvontaan. Jokaisella kaksi liikettä, jotka siis arvottiin vasta kehässä. Hauska idea!

Meille ensimmäinen liike oli luoksetulo. Maahanmeno vähän vino, ei haistellut odottaessa. Lähti hyvin, ennakoi hieman stoppia. Meinasi ennakoida maahanmenoa, mutta sillä hetkellä iso meteli viereiseltä kentältä --> jatkoi matkaa eikä tainnut kuulla minun ensimmäistä käskyä, toiseen reagoi. Hyvä perusasento, mutta lähti Pian käsky-sanasta.

Toisena ruutu. Lähti ensin häiriömerkille. Pyysin takaisin. Bongasi oikean merkin, hyvin sinne, vauhdilla ruutuun, annoin pysähtymiskäskyn liian aikaisin, mutta pysähtyi oikeaan paikkaan. Kaikki ruutunauhat jotenkin sotkussa alla. Odotti nätisti ja tuli vaikeammasta kulmasta oikealle puolelle, mutta väljästi.

Palkkaantui hyvin kehuista, liikkeiden välissä ei pidä tarpeeksi hyvin kontaktia. Näitä välejä pitäisi vaan harkata lisää.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti