sunnuntai 11. lokakuuta 2015

Sunnuntain koemaiset

Aurinkoiset aamutreenit Ojangossa. Ihanaa, kun voi edelleen treenata ulkona.

Koemaiset - ruutu, tunnari, luoksetulo ja zeta (m-i-s).

Kehäänmeno yhdessä kivasti. Felix iloisella mielellä ja hyvässä vireessä. Kävi kyllä nopeasti moikkaamassa liikkurin. Ennen kehäänmenoa otin vain muutaman zetan jätön ja sivulletuloja.

Ruutu: eteenmenossa apuna alusta. Lähti kivasti, vähän epävarmasti. Meni alustalle. Ruutuun kova vauhti, olisi saanut pysähtyä nopeammin käskystä. Pientä haistelua pysähdyksessä. Oli ihan ruudun takareunalla, mutta ruudussa. Sivulletulo vähän yli ja väljä, korjasi itse.

Tunnari: ei hajottanut "pakkaa", heti kun oli omalla, nosti ja toi. Laukkasi melkein loppuun saakka. Sivulletulo väljä ja hieman takana.

Luoksetulo: meinasi ennakoida stopin, mutta jatkoi itsenäisesti. Stopin jälkeen pysähtyi kerran itse, josta jouduin pyytämään taas liikkeelle.

Zeta: kaikki jätöt oikein, mukaan hyvin ja seuruuin kivalla asenteella.

Yhdessä ulos kehästä ja siellä ensin pallopalkka ja sitten denta sticks. Pikkuvirheitä tuli, mutta kokonaisuus oli kiva! Teki hyvällä motivaatiolla ja oli minun kanssani koko ajan, ei puuhastellut kehässä omiaan.

Otettiin vielä korjaussarjaa.

Tunnarin tuonti sivulle pari kertaa, autoin kädellä, että tuli hyvään paikkaan. Ruudun eteenmeno alustalla, nyt hyvä vauhti, siitä ruutuun, nyt hyvä stoppi. Luoksetulo vielä. läpi kaksi kertaa, ei ennakoinut. Toisella kerralla annoin lähempänä vielä sivu-käskyn, jolloin tui tosi hyvään paikkaan. Loppun vielä pari sivulletuloa kädellä auttaen.

Onnistuneet treenit, joista tuli hyvin esille jatkossa treenattavia yksityiskohtia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti