perjantai 9. lokakuuta 2015

Kurssilla ja spanieli tehotreenit

Torstaina kurssilla - aiheena sivulletulot ja luoksetulo.

Sivulletulot: Felix jää välillä vinoon vähän selän taakse tai asettuu turhan taakse sivulle. Nyt treenikaverit oli valvovovina silminä ja virheellisistä ei palkattu. Saatiin myös hyviä toistoja. Tehtiin myös tunnari suussa. Tunnari aiheuttaa taakse jäämistä melkein poikkeuksetta, sitä pitää muistaa treenata.

Luoksetulo: mietittiin pysähdyksiin parempaa terävyyttä. Tehtiin kiertämällä härpäkettä ja pysäyttämällä välillä tosi lähelle minua. Hyvä vauhti ja hyvät pysähdykset! Lisäksi oli Felixin mielestä ihan superhaustaa. Tähän voisi ottaa toisen härpäkkeen mukaan ja tehdä seisomisen lisäksi maahanmenoa.

Perjantaina ulkona nopeat ja tehokkaat spanielitreenit.

Kehääntuloja: kerran haahuilua, muuten tosi kivalla asenteella yhdessä kehään zetan aloituspaikkaan. Tehtiin vielä zetaa seuraten ensimmäiseen kulmaan. Tosi hyvin! Siitä palkka.

Kiertohyppy: Ensin lähetin kiertämään, meni hyvin. Sitten kierto, istu (toisella käskyllä istui), nouto ja hyppy ok. Uusi yritys, jossa koko alku hyvin, mutta ohitti esteen. Uusi yritys, annoin hyppykäskyn tuplana --> onnistui. Otettiin vielä yksi nouto ja hyppy suoraan.

Sain treenikaverin taskusta Felixille palkaksi hirveä ja se oli melkoinen hitti. Niin oli iloinen ja innokas spanieli ja tosi hyvän mielen tehotreenit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti